background

5 Haziran 2015 Cuma

Kırmızı Tuğlalı Su Bidonluğu

 

Annemin mutfağı için yaptığım naylon poşetliğin yanına takım olsun diye su bidonluğu da boyadım. Altı tekerlekli olduğu için kolay hareket ediyor, böylece annemin eğilmesine gerek kalmıyor. :)

 
















Kırmızı tuğla tekniğini http://www.marifetliyizbiz.blogspot.com.tr/2014/07/naylon-posetlik.html daha önce paylaşmıştım, bir göz atmanızı tavsiye ederim, aynı tekniği uyguladım, ancak tuğlaları objenin ölçülerine göre büyüterek uyguladım.

İçini ve dış kısmının alt çerçevesini koyu yeşile boyadım, dış yüzeyin hepsini kırmızı tuğla tekniği uyguladım, sonra üzerine dekopaj çalışması yaptım, ardından hamur kabartma ve son olarak da sprey vernikle vernikledim. Yazılar, saksılar ve tavşan, kısacası çiçekler hariç diğer tüm derinlik kazandırmak istediğim şekilleri ise mdf'den kestirdim ve yapıştırdım.

Dört tarafı farklı olduğu için annem değişiklik istedikçe çevirdiğini söylüyor bidonluğu :) Beyaz mutfağına da çok yakışıyor. Birden fazla teknik uygulandığı için biraz zahmetli ama gözünüz korkmasın, sonuçtan memnun kalacağınızı düşünüyorum. Kolay gelsin... Görüşmek üzere...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...